Wij kunnen bij SoS Antalya’s Street Dogs alle hulp gebruiken, dus wil je je inzetten als vrijwilliger, dan ben je meer dan welkom. Vrijwilligers zijn namelijk ontzettend belangrijk voor ons en behoren tot onze SoS familie.

Wij krijgen jaarlijks toch goed wat aanbiedingen om in persoon een handje toe te steken in de opvang in Turkije. Helaas was het vroeger niet mogelijk om te logeren omdat er weinig tot geen accommodatie was voor werk gasten. Sinds de opstart van ons internationaal project is het wel mogelijk om een handje toe te steken in the field.  Het werk en de confrontatie met dierenleed word wel vaak onderschat! Het vraagt de nodige levenservaring en wilskracht om hier goed mee om te kunnen gaan. Het werk in de opvang zelf is leuk en geeft voldoening, maar niet iedereen kan het dierenleed op straat aan. Een traantje laten doen we allemaal, maar we doen toch graag beroep op mensen met enige ervaring op alle vlakken. Naast een handje toe steken is het ook de bedoeling dat een werk gast ook vluchtbegeleider is voor een hondje op de weg richting thuis.

Uiteraard hebben wij uw hulp ook hard nodig in België of Nederland.. Op welke manier ? Er zijn tal van mogelijkheden!

  • Word pleeggezin, word huisbezoeker, Word vluchtbegeleider, verzamel lege inktpatronen.
  • Maandelijkse of  1malige financiêle steun.
  • Koop bij onze partnershops en gebruik de desbetreffende link op onze homepage!
  • Wees verantwoordelijk voor de ophalingen in jouw regio voor onze leeggoed recyclage-actie
  • Plaats een spaarpot en/of inzamelbox voor lege inktpatronen in winkels, sportclub, kapper, bibliotheek of bij vrije beroepen
  • Steek een handje toe op beurzen,jaarmarkten,avondmarkten, SoS gebeuren, ect..
  • Help met doorverkopen van SoS spulletjes
  • Organiseer mits akkoord van de organisatie verkoopsacties … Dit moedigen wij alleen maar aan. Vanzelfsprekend dient dit vooraf gemeld te worden aan de organisatie en bespreken we de mogelijkheden.  Zo kunnen wij U dan ook ondersteunen door het logo, beeldmateriaal en folders door te sturen.

Heb je interesse om een steentje bij te dragen, dan kun je ons een mailtje sturen naar info@antalyasstreetdogs.com met je aanbod voor hulp… We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Alvast bedankt!