Rescuewerk kost veel… tijd, energie, geld. Omdat wij de toekomst van de hondjes zo veel mogelijk willen verzekeren, proberen wij door middel van leeggoed-/recyclageacties een vaste bron van inkomen te genereren. Zo zijn we niet enkel en alleen afhankelijk van donaties en sponsoring. Voor dit leeggoed krijgen wij een recyclagevergoeding en zo helpen we de natuur ook een handje.. Een win win situatie …

 

Wat? Waar? Hoe?

Lege inktpatronen :

  • Wat kunnen wij recycleren : alle originele inktpatronen(cartridges en toners)
  • Wat kunnen wij NIET recycleren : hervulde

    inktpatronen, inktlinten, vuilbuizen, afval, batterijen, waste toners. Deze zullen dan ook geweigerd worden door het inzamelpunt. Onderstaande foto’s geven weer wat wij niet kunnen gebruiken.

Wat NIET leeggoed 2Wat NIET leeggoed 1

(bij het afleveren aan een inzamelpunt gelieve zoveel mogelijk alles (behalve de nog volle inktpatronen), uit de individuele dozen te halen en af te leveren gestript in een plastiek zak of kartonnen doos. Het volume wordt op die manier zoveel mogelijk verminderd.

Volle inktpatronen :

  • Wat kunnen wij wel recycleren : nog volle inktpatronen in de originele verpakking die NIET overdatum / vervallen zijn.
  • Wat kunnen wij NIET recycleren : volle inktpatronen over datum / vervallen of uit de originele verpakking. Beschadigde volle inktpatronen.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Helaas zijn we nog in volle voorbereiding met inzamelpunten, leeggoedvervoerders,opslag en beheerder.  Dat wil niet zeggen dat er nog geen manieren zijn om je leeggoed aan ons te bezorgen. Gelieve contact op te nemen voor verdere informatie..

Gelieve alle vragen over de recyclageacties te richten Lege inktpatronenaan onze vrijwilligers op het volgende emailadres : info@antalyasstreetdogs.com